چطور یک پیتزا فروشی را اداره کنیم؟

کسب درآمد بدین شکل نیست که مشتریها را راه بیاندازید و پول به جیب بزنید. در Good Pizza Great Pizza میبایست حساب دخل و خرجتان را داشته باشید تا سود کنید. به همین خاطر مقدار سسی که روی پیتزا میریزید یا هر تاپینگ دیگری محاسبه میشود. مقداری استاندارد و دقیق برای هرکدام تعیین شده که اگر رعایت شود شما سود میکنید و مشتری هم از سفارشش راضی میشود. اما اگر این مقدار را رد کنید، متضرر میشوید.
پایان هرروز حساب و کتاب میکنید. هزینههای مصرفی شما از سودی که کردهاید کم میشود و درنهایت مقدار اندکی باقی میماند که میبایست صرف تعمیر دستگاهها کنید یا تاپینگهای مختلف خریداری و به آشپزخانه اضافه کنید. درواقع پروسه ثروتمند شدن در Good Pizza Great Pizza بسیار سختتر از چیزیست که فکر میکنید و در ابتدای بازی میبایست راه و رسم بقا را به خوبی یاد بگیرید. کافی است اشتباه کنید و یک پیتزا مطابق سفارش مشتری نباشد تا به مرز ضرر دهی نزدیک شوید.
البته مشتریان شما هم در این پروسه کار را سادهتر نمیکنند. برخی سفارشهایی عجیب غریب دارند و برای مثال میخواهند نصف پیتزایشان فقط سس و سوسیس باشد و نصف دیگر فقط قارچ و پیاز. البته توجه داشته باشید که در Good Pizza Great Pizza برای فهم سفارشها از هیچ تصویری استفاده نمیشود. درنتیجه میبایست از زبان انگلیسی کمک بگیرید و سفارشها را بخوانید تا بتوانید آنها را به درستی انجام دهید. طبیعی است که در چنین شرایطی یک اشتباه میتواند ادامه بازی را برای شما سختتر کند.